Het leukste afscheidscadeautje voor meesters en juffen

Het is altijd leuk en attent aan het einde van het schooljaar met een cadeautje voor de meester of de juf aan te komen. Maar dan komt direct de vraag: 'wat dan?' Want kom maar eens origineel uit de hoek. Uitgeverij Image Books heeft een geweldig idee: geef de meester/juf een 'vriendenboekje'. En die vrienden zijn natuurlijk alle leerlingen uit de klas. Gegarandeerd dat je als klas hoge ogen gooit als je vlak voor de vakantie met zo'n blijvende herinnering aankomt. Image Books verkoopt boekjes waar je met de hele klas in kunt schrijven, maar ook boekjes die je als leerling persoonlijk aan de meester of juf kunt geven.

Ik vind het een waanzinnig leuk idee. Als alle kinderen een lieve boodschap en een mooie foto aan het boekje toevoegen, kan de meester of juf jaren later nog eens teruglezen wat er allemaal over hem of haar gedacht en geschreven werd.

Image Books verdient hiermee een eervolle vermelding in de categorie Beste Kinderspul!

Voor de liefste meester! (ISBN 978 90 5964 7350)

Voor de liefste juf! (ISBN 978 90 5964 7459)

Voor mijn meester! (ISBN 978 90 5964 7152)

Voor mijn juf! (ISBN 978 90 5964 7251) 

Kijk voor meer informatie over Image Books op www.imagebooks.nl.

Lees ook:Vriendjes voor Altijd: kinderboek over verdriet en afscheid nemen
Lees ook:Prachtig boek, voor al je kindje afscheid moet nemen…
Lees ook:Meesters en juffen van Nederland: hoe correct is uw spelling?
Lees ook:Wat te doen met lastige kindervragen? Dit boekje helpt!
Lees ook:Dag van nationale rouw…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>