Nieuwe Bengh collectie maakt ons blij!

Eén voor één druppelen de beelden van de nieuwe collecties binnen. Gelukkig maar, want we zijn de wintercollecties MEER DAN zat! Met de komst van de voorjaarscollecties van de diverse kindermerken lijkt de zon ineens iets meer te gaan schijnen. Vanaf nu regelmatig een blik op de nieuwe collecties bij kinderspul.blog.nl. En ken je zelf een leuk merk waar je graag wat aandacht aan zou willen besteden, mail dat dan naar [email protected]. Bengh heeft het in elk geval, zoals we van ze gewend zijn, helemaal begrepen. Wat een feest! De shopdrang wordt er in elk geval enorm door aangewakkerd.

Lees ook:Colofon
Lees ook:Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Goed kinderdoel: Stichting De Regenboogboom
Lees ook:Mail naar kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Lollypopshop; ontzettend leuke én betaalbare kinderkleertjes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe Bengh collectie maakt ons blij!

 1. AlleKleertjes.nl

  Lieve mamma’s,

  Bengh…geweldig! Helaas NOG niet in mijn webwinkel maar wel vele andere mooie merken zoals Aurobelle, American Outfitters, Jottum outlet, Moodstreet, Pour La Fille, Miniman, Pirouette, Tjoelup en meer…

  Ik nodig je van harte uit eens een kijkje te nemen bij:

  http://www.allekleertjes.nl

  Nieuwsbrief houdt je op de hoogte van nieuwtjes. Komen passen mag! Verzenden maximaal 24 uur na betaling en niet goed = geld terug!

  Liefs Ilse

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>