www.vanvilt.nl; voor unieke geboortedekens (van vilt!)

Kijk nou, wat een feestelijke geboortedeken! Weer eens wat anders dan de afgezaagde luiertaart. De deken is gemaakt door www.vanvilt.nl en is helemaal uniek. De geboortedeken kun je namelijk geheel naar je persoonlijke stijl samenstellen. Door de keuze uit verschillende dessins én de naam van je baby'tje in de door jou gekozen kleur, is dit een uniek welkomstcadeau. En daar zijn we natuurlijk allemaal naar op zoek. www.vanvilt.nl verkoopt overigens ook nog veel meer leuke dingen, waaronder lieve slofjes. Even kijken op de site dus!

Lees ook:Flobberdewotsky: voor iedereen die een uniek kledingstuk zoekt
Lees ook:Steppie Hutsefrutsels: geweldige hebbedingen voor kinderen en mama’s
Lees ook:Babyslofjes tot maat 29 bij kleinevoetjes.com
Lees ook:Kinderspul.blog.nl mag vijf paar Kiddy Pads weggeven!
Lees ook:Bees and Gees: niet alledaagse zeer leuke webwinkel voor kids

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>