Onszelf.com voor (onder meer) niet alledaags en erg leuk behang

Nog een kleine maand en dan krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis. Het oriënteren op gebied van interieur, verf en behang etc is al volop bezig. Via een woontijdschrift kwam ik terecht op www.onszelf.com; een site die ik jullie niet wil onthouden. Wat een leuk kinderbehang hebben ze daar! En wat een leuke juniordekbedden! Erg apart! Persoonlijk vind ik dit een geweldig behangetje. Ik ga het er eens met zoon Wouter over hebben; ik kan me zo voorstellen dat ook hij dit wel ziet zittenin zijn nieuwe kamer. Echt even kijken op www.onszelf.com dus. Want niet alleen voor de kinderen, ook voor ons is er veel leuks te vinden.

Lees ook:Kinderen naar de stembus
Lees ook:Hollandse Huisjes bij www.olee.nl
Lees ook:Kinderkleding van Zeeuwse Bouwman Lifestyle beschikbaar voor heel Nederland
Lees ook:Stofenzo.nl hééééle leuke kussentjes en dekbedjes!
Lees ook:december: de zwaarste dag van het jaar voor iedere ouder

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>