Verlicht de kamer van je kind met een naamlamp!

Lampen, je bent snel geneigd wat exemplaren van Ikea op te hangen en klaar is kees. Nou kan dat natuurlijk prima zijn, maar iets meer aandacht besteden aan de verlichting op de kinderkamer is helemaal niet overdreven. Wat dacht je van een lamp met de naam van je kind erop? Die verkopen ze bij www.lievelichtjes.nl. Inderdaad: hele lieve lichtjes! Ziet er toch geweldig uit? De naamlampen kosten 79,95 en zijn in 6 verschillende kleuren vekrijgbaar. Zaak is wel dat je een kind hebt met een naam met max. 8 tekens!

Lees ook:Voorkom Mecicaanse griep met een speen met naam
Lees ook:Zet de naam van je kind op de kleding: simply colors!
Lees ook:Vrijdag als kindernaam door rechter verboden
Lees ook:Kinderen naar de stembus
Lees ook:Je kinderen centraal in een sieraad: Bella Luca!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Verlicht de kamer van je kind met een naamlamp!

  1. JS

    Meer dan een reclame stunt kan ik deze topic niet noemen.

    Als kanttekening plaats ik wel dat je bijna knettergek moet zijn om zo’n lamp aan te schaffen voor die absurd hoge prijs!!

    (en die simpele IKEA lamp waar de topicschrijfster het over heeft, zal in élk geval het kindje vele malen véél meer aanspreken en dát is volgens mij toch wel hetgeen waar het in belangrijke mate over zou moeten gaan!!)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>