Babyslofjes tot maat 29 bij kleinevoetjes.com

Ze blijven leuk: de kleine leren slofjes. En ook zo ontzettend handig. Want ze blijven (als je baby er een beetje vanaf blijft) rustig ene hele dag prima om de voetjes zitten. En dat is van de meeste sokken niet te zeggen! Op www.kleinevoetjes.com staan veel verschillende hele leuke slofjes. En het fijne van deze slofjes is dat ze tot maat 29 gaan! Je kunt je kleuter er dus ook nog blij mee maken.

Lees ook:Kinderspul.blog.nl mag vijf paar Kiddy Pads weggeven!
Lees ook:Tiljamid brengt rompertjes waar je niet zo snel uitgroeit!
Lees ook:Koop je speelgoed online bij Het Elfenbos
Lees ook:Keep calm and be creatief met DohVinci
Lees ook:iShoe: hét hippe slofje voor de hedendaagse baby

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Babyslofjes tot maat 29 bij kleinevoetjes.com

 1. Cynthia

  Kleuter?
  Die van ons moet in december nog 4 worden, maar heeft nu al maat 29. En zijn schoenen die hij in die maat heeft, passen nog maar nét en daar doet hij de winter niet mee uit :)

    /   Reply  / 
 2. Hester, redactie

  Haha! Tja, en ik schrijf dus vanuit mijn eigen beleving; heb een zoon van 6,5 met maat 28! Wat kan het verschillen!

    /   Reply  / 
 3. JS

  Wat is jouw aandeel in al deze verkapte reclame?!
  Leuke tip hoor, maar ik ben van mening dat het hiet niet zo thuis hoort?!

    /   Reply  / 
 4. Hester, redactie

  JS: Je begint redelijk irritant te worden. Je draagt louter negatief gelul aan. Mijn aandeel in deze ‘verkapte reclame’ is niets. Dit is een blog, hier schrijf ik over dingen die mij bezig houden, dingen die in het nieuws zijn, dingen die ik graag met anderen deel etc. Ik heb over deze slofjes geschreven omdat ik het zelf erg jammer vond dat mijn oudste uit dit soort slofjes gegroeid was. Ik heb ze namelijk nooit ergens groter dan maat 25 kunnen vinden. Vandaar.

  Wat hier thuis hoort is aan mij, niet aan jou.

  Ik stel voor dat je je vertier elders gaat zoeken. Je kan hier toch alleen maar zeiken!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>