De leukste tweedehands kinderkleding vind je bij…

Het is zo handig: een leuk adresje waar je je oude kinderkleding heen kunt brengen, maar ook zelf 'voor weinig' weer wat leuks kunt kopen. Nou zitten de meeste tweedehands kinderkledingwinkels vaak niet pal naast de grote winkels of midden in een winkelcentrum. Je moet ze dus zien te vinden. En daar hebben we andere moeders voor nodig! Mail ons je leukste tweedehandskinderkledingadresjes of laat onder deze tekst een reactie achter. Dan maak ik er een artikel over in de hoop dat we een mooie lijst met de leukste winkels krijgen!

Lees ook:Bim Bam Buisje: een leuke tweedehands kinderkleding winkel
Lees ook:Leuk! De nieuwe collectie van Jottum!
Lees ook:Hoe krijg je (baby) GAP naar Nederland?
Lees ook:Win hier kaartjes voor de Negen Maanden Beurs 2010!
Lees ook:Bij Daantjes4kids leeft kinderkleding!

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “De leukste tweedehands kinderkleding vind je bij…

 1. Alexandra

  Een erg leuk winkeltje voor 2ehands kinderkleding in Enschede vind je aan de Lipperkerkstraat. Het heet Bim Bam Buisje en vaak hangen er leuke merkspulletjes voor weinig geld!

    /   Reply  / 
 2. Krijn

  ‘t Tweede Trefpunt in Almere natuurlijk! :) Op de foto in het stukje hierboven is onze winkel al deels te zien (we hebben nog 2 verdiepingen daarboven).

  Groetjes,
  Krijn

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>