Kidswereld: splinternieuw webwarenhuis voor kinderen, daar worden we blij van!

Een gloednieuw webwarenhuis: daar worden we blij van. En ook nog eens gericht op kinderen: helemaal feest. Want we weten inmiddels allemaal dat winkelen met kinderen een groot drama is! Nu dan dus winkelen vanachter je pc. En alleen als de kinderen op bed liggen. Want we weten ook allemaal dat achter je pc zitten met de kids om je heen eveneens een drama is! Even een kijkje nemen op kidswereld voor onder meer de leukste kleding, het beste speelgoed en de hipste kinderwagens.

Lees ook:Feestelijk shoppen doen ouders op www.vanalles4kids.nl
Lees ook:Vintage4Fun: 1steklas tweedehands kleding op internet
Lees ook:Dany’s Store heeft nieuwste wintercollecties klaarliggen!
Lees ook:Kinderen beleven gesprekken over roken anders dan ouders
Lees ook:Allorasignora.com: gave nieuwe webwinkel met gaaf speelgoed (en meer!)

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>