Shirtjes met een missie: winkelen voor een prachtig doel

Vandaag kwam ik terecht op een site  waar mijn hart van brak. Een moeder, Jaeline vertelt, over haar kleine meisje Jarientje, die en levensbedreigende tumor in haar hoofd heeft. De moeder maakt shirtjes. Shirtjes met een missie. En haar missie is geld inzamelen voor diverse prachtige doelen. Een hartverscheurend verhaal over een prachtig meisje met een vreselijke ziekte. Lees hieronder het verhaal van Jaeline en Jarientje en bestel daarna snel een shirtje met een missie!

Als moeder van een dochtertje van net twee met een levensbedreigende ziekte heb ik een missie. "shirtje met een missie". Toen Jarientje 7,5 maand oud was werd er een enorme hersentumor geconstateerd in haar o zo kleine hoofdje. Een lange weg van chemo resulteerde in nog meer groei en geen kans meer. We zijn doorgegaan en hebben een operatie gehad in Leuven alwaar ze blind is geworden. We zijn nu bezig met weer een andere chemo. Als moeder van Jarientje vind ik het onverteerbaar dat er zoveel zieke kinderen zijn. Wat ik minstens zo erg vind is dat er dus ook ernstig zieke kinderen zijn die niet in de positie zijn om financieel het allemaal te bolwerken. Want namelijk, ik ben van mening dat een kind dat terminaal is, of ernstig ziek, recht heeft op datgene wat hij of zij wilt hebben. En al heeft een kind niet lang meer te leven al is het nog een dag. Als het desbetreffende kind een wens heeft behoord deze ingewilligd te kunnen worden. Er zijn ontzettend veel goede doelen, er zijn nog meer goede doelen die het doel voorbijgestreefd zijn. Die zijn ooit waarschijnlijk net als ik begonnen met niets, maar door enorme groei zijn het bedrijven geworden, bedrijven waar sommige kindjes niet opvallen. Ik heb het nu niet over een villa Pardoes of een stichting doe een wens of al die andere goede zaken die er echt zijn. Ik kan geen wereld redden. Maar als het me gegeven is om een paar kinderen per jaar te verblijden dan is mijn missie geslaagd.

Het geld van shirtje met een missie zal verdeeld worden over een aantal goede doelen. Het geld wat nu binnenkomt zal gaan naar Clown Lambaer. Hij zet zich al jaren in voor het zieke kind en zamelt geld in om voor deze kinderen en hun ouders. Of het nou om een vakantie gaat of om de reiskosten van ouders om bij hun zieke kinderen op bezoek te gaan. Clown Lambaer is in het zuiden een begrip. Werkzaam in een aantal ziekenhuizen weet hij precies wat er nodig is en wat er aan ontbreekt bij de patientjes en hun ouders. Hij komt ook bij zieke kinderen thuis. Met zijn comite voor langdurig zieke kinderen doet hij goed werk wat gesteund moet worden.

Iedereen die ons steunt in onze strijd en die ons steunt in deze missie wil ik alle liefde van de wereld zenden. Deze ontzettend dure les heeft mij geleerd om te ontvangen en mijn god wat hebben wij veel liefde en steun ontvangen. Dank jullie wel. Jealine

Lees ook:Hoe erg: geld verdienen aan ‘zieke kinderen’
Lees ook:Goed kinderdoel: Stichting De Regenboogboom
Lees ook:Mubys Babywear – Just click it! Dé oplossing voor vieze slabbetjes!
Lees ook:Postzegel logica
Lees ook:Kledinglijn voor kinderen door Brad Pitt en Angelina Jolie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>