Madeliefke: de leukste Bengh bloemetjes voor de creatieven onder ons

Wat het is weet ik niet, maar er zitten vlekken in het (nog redelijk nieuwe) ontzettend leuke vestje van mijn dochter. En natuurlijk zijn er ergere dingen te bedenken, maar ik ben er ziek van. Maar, zojuist kreeg mijn leven weer glans. Want ik kwam op de site van Madeliefke. Allemaal lieve kleine gehaakte bloemetjes, hartjes, blaadjes in de stijl van het dure merk Bengh per Principesse. En wat nou zo’n feest is: ik kan ze mooi over de vlekken op mijn dochters vestje naaien. (Hoe ik dat moet gaan doen is een volgend hoofdstuk, ik ben namelijk niet zo handig met naald en draad…)

Voor een paar euro heb je al een leuk assorti fijne bloemetjes en vlinders. Hiermee vrolijk je de sufste kledingstukken op of herstel je kledingstukken met een vlek of een gaatje.

Drijvende kracht achter Madeliefke is eigenaresse Irma :’Velen denken dat Madeliefke bestaat uit meerdere mensen, maar ik doe echt alles alleen. Van het haken tot het beheren van mijn website, administratie en het beantwoorden van mijn mail. Ik doe het met veel plezier, mede omdat ik in de afgelopen periode zoveel mensen heb blij gemaakt. Iedereen is enthousiast.’

Voor wat betreft mijn kleuren laat Irma zich vooral inspireren door Oilily. ‘Het Madeliefke-logo bestaat voornamelijk uit ‘Oilily-kleuren’. En uiteraard Bengh, omdat zij ooit eens zijn begonnen met de bloemetjes op de kleding. Overigens heeft Mim-Pi ook allerlei gehaakte bloemetjes in haar collectie.’

Ach, wat kan een mens blij worden van iets kleins als een gehaakt bloemetje. Mijn bestelling is geplaatst. Nog wat hippe haarspeldjes erbij…. Leuk! Een aanrader deze site!

Lees ook:Slabbetjes tot op de grond: Silly Billyz heeft het begrepen
Lees ook:Ouderwets speelplezier met nieuw label ‘2 CUTE 2 BE TRUE’
Lees ook:Kijk eens hoe leuk Puck Unlimited dit seizoen weer is!
Lees ook:H&M komt met exclusieve kledinglijn voor baby’s
Lees ook:Bengh 2008 wintercollectie is binnen!

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Madeliefke: de leukste Bengh bloemetjes voor de creatieven onder ons

 1. Sonja

  Hester, heb je geen handige moeder of vriendin die dat voor je kan doen. En anders de kledingmaker in het drop misschien je weet maar nooit. Succes ermee

    /   Reply  / 
 2. mil

  degene die dit schreef is vast madeliefke…
  dat kan niet anders…zoveel reclame hihi
  maar idd een hele leuke site

    /   Reply  / 
 3. mil

  degene die dit schreef is vast madeliefke…
  dat kan niet anders…zoveel reclame hihi
  maar idd een hele leuke site

    /   Reply  / 
 4. Irma

  Wat leuk dat dit er nog staat. Inmiddels is de site helemaal uitgebreid!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>