Stem mee voor de Speelgoed van het Jaar verkiezing

Zo met Sinterklaas en Kerst in het vooruitzicht rijst bij veel ouders weer de meest irritante vraag van het jaar: ‘Wat moeten we nu weer voor de kids kopen?’ Je wil het een beetje verantwoord doen, je wil binnen je budget blijven (succes!) en als het dan ook nog een beetje leuk is ben je blij. Gelukkig helpt de jaarlijkse verkiezing Speelgoed van het Jaar ons daarbij.Momenteel kan er alleen nog maar gestemd worden, maar over een week isde uitslag daar. Dan is het alleen nog maar een kwestie van naar de winkel rennen en inslaan. Er kan worden gestemd op speelgoed voor kinderen van 0-4, 4-6, 6-8, 8-12 en 12+. Dus heb je er een beetje kijk op en kun je ons, medeouders helpen, stem dan. Wacht anders rustig af in de hoop dat er voldoende experts in Nederland rondlopen.

Lees ook:Mama, for all fabulous moms – goed tijdschrift!!!
Lees ook:Cartoon Network kijkertjes sparen speelgoed voor Stichting Kinderen van de Voedselbank
Lees ook:En genomineerd zijn: Billie Aap, FurReal Friends Daisy en Furby
Lees ook:Dress Like Flo: wát een ontzettend leuk meidenmerk!
Lees ook:Dag Sinterklaasje, dahag!!!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>