Zorg dat ieder kind in Nederland een cadeau van Sinterklaas krijgt

Zo zielig: 400.000 kinderen in Nederland kunnen door armoede geen pakjesavond vieren. Maar gelukkig is er op zulke momenten altijd wel iemand die in actie komt. Maak kennis met Veroniklaas, een als superheld verklede hulpsinterklaas. In De Efteling introduceerden Erik de Zwart van Radio Veronica en het Nationaal Fonds Kinderhulp zondagmiddag de Actie Pepernoot.  Het doel van de actie is om zo veel mogelijk kinderen een cadeautje kunnen geven. Goed zo!
“Ieder kind in Nederland verdient dat op Pakjesavond”, zegt Erik de Zwart, Station Director bij Veronica, tegen Metro. “Veroniklaas is begaan met het lot van alle kinderen en zet alles op alles om samen met Actie Pepernoot zo veel mogelijk kinderen op 5 december blij te kunnen maken met een leuk cadeau.”

De actie ondersteunen kan door SINT te sms’en naar 8090 (2 euro) of via radioveronica.nl. De blauwe Veroniklaas Quintis is vanaf 16 november in het hele land actief. Bij voldoende donateurs ter plekke, voert hij als tegenprestatie een ludieke actie uit.

Lees ook:Esmée van Kampen ontvoert Sinterklaas in nieuwe Nickelodeon-serie
Lees ook:VriendenLoterij zoekt Schrijfpieten voor Actie Pepernoot
Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender
Lees ook:Twee dvd’s van Slot Marsepeinstein in de winkel!
Lees ook:Sinterklaashysterie weer algeheel en compleet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>