Succesvolle viering 1000e droom van Stichting Dream4Kids

Stichting Dream4Kids, die droomdagen organiseert voor getraumatiseerde kinderen, vierde afgelopen zondag met een groot evenement in Attractiepark Slagharen dat zij hun 1000e droom hebben gerealiseerd. Onder de noemer 1001 Dromen werd de aftrap gegeven voor de verdere toekomst. Dream4Kids blijft zich hard maken voor kinderen met een trauma door hen een geweldige Droomdag te bezorgen.

Ralf Mackenbach, Thomas Berge en MainStreet zorgden zondag voor het nodige entertainment. De dag werd gepresenteerd door trouwe ambassadeurs van Dream4Kids; Charly Luske, Janice, Wouter Vink en Kim Pieters.

Om aandacht te vragen voor duizenden getraumatiseerde kinderen werden met droomgezinnen, vrijwilligers en sponsoren twee recordpogingen gedaan voor het Guinness Book of Records. Sem Schilt verbrak het wereldrecord van de meeste high fives naar 275 high fives per minuut. Daarnaast vormden 500 gasten van Dream4Kids gezamenlijk het grootste euroteken ter wereld. Beide records zijn verbroken.

Bezoekers waren zeer enthousiast over de dag.
“Was echt super, zeker voor de meiden helemaal in extase.”
“We zijn er ondersteboven van… wat een topdag!”
“1001 Dromen! Prachtige en blije dag!”

Lees ook:Laat je kind een eigen wereldrecord vestigen!
Lees ook:Exclusieve kindermodeshow in Rotterdam
Lees ook:Dream station laat iedere baby perfect slapen!
Lees ook:Kinderdromen
Lees ook:Vreemde dromen als je zwanger bent

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>