H&M gaat de strijd tegen polio aan

H&M lanceert vandaag de Newborn Exclusive waarvan H&M voor elk verkocht item  één poliovaccin aan UNICEF’s vaccinatieprogramma doneert. Dat soort prachtige initiatieven juichen wij van Kinderspul.blog.nl alleen maar toe uiteraard. Het is een vrij uitgebreide collectie met onder andere jurkjes, rompertjes, truitjes, vestjes en accessoires en verkrijgbaar in de maten 50 tot en met 74. De kledingstukken zijn gemaakt van honderd procent biologisch katoen. Het doel is om zoveel mogelijk kwetsbare kinderen in achtergestelde gebieden te beschermen tegen ziektes die te voorkomen zijn door middel van een vaccinatie.

Lees ook:H&M komt met exclusieve kledinglijn voor baby’s
Lees ook:Puur Sammy’s heeft de allerfijnste biologisch katoenen pakjes voor onze allerkleinste popjes
Lees ook:Nee, van een BMR-inenting krijgt je kind geen autisme
Lees ook:Shop vanavond de nieuwste collectie van nOeser (vanaf 19.30 uur)
Lees ook:Meisjes van 12 volgend jaar ingeënt tegen baarmoederhalskanker

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>