Doneer je knuffeldieren en spaar je Lovestation 22-outfit bij elkaar!

Heb jij ook talloze goede knuffels werkloos en eenzaam in de kast liggen? Maak er kinderen uit Roemenië, Polen en Syrië blij mee en verdien hiermee je eigen LoveStation22-outfit! LoveStation22 is een nieuw Nederlands meisjesmerk dat wil bijdragen aan een betere wereld. Niet alleen willen ze meisjes blij maken met de stoere, avontuurlijke kleding: ook gaat er 1 euro van elk verkocht kledingstuk naar het Wereld Natuur Fonds. In het najaar ligt de focus op kinderen die het moeilijk hebben. In november willen ze kinderen uit Roemenie, Polen en Syrië blij maken met mooie knuffelbeesten. Hier heeft het merk jouw hulp bij nodig!
Van 16 oktober tot en met 25 oktober 2014 kun je sparen voor LoveStation22-giftvouchers. Per ingestuurde knuffel van minimaal 12 centimeter en in goede staat, krijg je een giftvoucher van € 2,50. Deze giftvoucher kun je direct besteden in de webshop http://www.lovestation22-shop.com.
Alle ingestuurde knuffels gaan 23 november 2014 op reis naar kinderen uit Roemenie, Polen en Syrië.
Als extraatje geeft Lovestation 22 bij elke 100 nieuwe likes op de Facebookpagina een giftvoucher van €25 weg. Als je bovendien een foto van jouw doos met knuffels op Facebook zet, maak je ook nog eens kans op Sam de knuffelezel! Kijk voor alle voorwaarden as donderdag 16 oktober vanaf 12.00 op http://www.lovestation22.com.

Lees ook:Hier is de wintercollectie van LoveStation22!
Lees ook:LoFff kleedt jouw dochter gratis in de mooiste outfit!
Lees ook:Wintertijd is Knuffeltijd met Happy Horse
Lees ook:Start uitverkoop Olliewood woensdag 26 november!
Lees ook:Inzamelingsactie tweedehands spellen voor kansarme jongeren

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>