Quinny zoekt stadse ouders voor goed doel

Het Nederlandse kinderwagenmerk Quinny start vandaag met QuinnyCasters, een inspiratie platform waarop ouders worden uitgedaagd om een serie uitdagingen in de stad te volbrengen. Met het volbrengen van de opdrachten verdienen de ‘urban mums and dads’ geld wat wordt aangeboden aan een charitatieve instellingen, gekozen door de ouders zelf. Door het online delen van slimme, ludieke en leuke oplossingen voor typische stads uitdagingen wil Quinny een inspiratiebron zijn voor moeders. Quinny is nog op zoek naar ouders die de uitdaging aandurven. Aanmelden kan nog tot en met 18 april 2013 via www.facebook.com/QuinnyNLHet QuinnyCasters platform wordt in internationale steden uitgezet, waaronder ook Parijs, Tokio en Seoul. De resultaten van het project geven een goed beeld van het leven als stadse ouder en de verschillen tussen de stedelijke culturen van de deelnemende landen.

Gedurende 10 weken gaan de ouders 10 verschillende uitdagingen aan. Via het Quinny Casters Facebook platform delen ze hun ervaringen in de vorm van tekst, foto en video van hun gezin ‘on the go’. De QuinnyCasters voeren wekelijks een opdracht uit. Alle opdrachten hebben te maken met mobiliteit en de uitdagingen die horen bij het opvoeden van kinderen in een stadse omgeving. De ultieme urban test voor de producten van Quinny. De kinderwagen of buggy mogen de ouders, na afronding van alle opdrachten natuurlijk houden.

Per opdracht verdienen de ouders een bedrag van € 25, dat aan een goed doel wordt geschonken. Het goede doel wordt gezamenlijk met de QuinnyCasters en alle Quinny Facebook fans bepaald.

Ben of ken jij een QuinnyCaster, ga dan naar www.facebook.com/QuinnyNL en meld je aan. Aanmelden kan tot en met 18 april 2013.

Voor alle QuinnyCasters gelden onderstaande richtlijnen:
In een stadse omgeving wonen;
Een groot ‘social’ netwerk hebben;
Creatieve content kunnen creëren;
Flexibel en mobiel zijn;
Kinderen in de leeftijd 0-3 jaar oud hebben;
Een smartphone hebben.

Lees ook:Waanzinnig: de Quinny Longboardstroller!
Lees ook:Facebook applicatie adviseert (aanstaande) ouders
Lees ook:Bill & Betty Bricks van SmartGames: kinderen kunnen bouwen
Lees ook:Platform Mama en Zo heeft een zusje!
Lees ook:Pasen: speurtocht basisschool

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>