Help moeders met een kleine portemonnee: Stichting Babyspullen!

Even een goed kinderdoel onder de aandacht: Stichting Babyspullen! Ik heb vorige week de oprichtster van de stichting gesproken voor een interview (binnenkort in Vriendin!) en kan niet anders dan zeggen dat het meer dan goed werk is dat ze doen! Met hun pakketten vol kleertjes, speelgoed en andere spullen helpen ze moeders die het financieel niet makkelijk hebben. Geweldig! Dus heb je zelf nog wat kleding (of bijvoorbeeld een kinderwagen) over, wil je donateur worden of kun je op een andere manier helpen – laat het dan weten. Want iedere moeder heeft recht op een zo zorgeloos mogelijke start met haar kleintje!

Lees ook:Fotoserie laat zien hoe pittig het moederschap soms is…
Lees ook:Vandaag was een perfecte dag voor een bosrit met de Stokke® Trailz™!
Lees ook:Customize your ride, doe mee aan de Joolz ontwerpwedstrijd
Lees ook:Ravotten in comfortabele jeans van Tiljamid!
Lees ook:Mima Flair: een veel chiquere kinderwagen is er niet!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>