Koop een verantwoord spel of speelgoed en sponsor een school

In samenwerking met speelgoed- en boekwinkels is er door Uitgeverij Productief een sponsoractie gestart waarmee onderwijsinstellingen dubbel voordeel voor hun leerlingen behalen: zij krijgen een educatief verantwoord cadeau terwijl meteen de schoolkas wordt gespekt. Dat is nog eens mooi speelgoed kopen! Onderwijsinstellingen hebben te maken met krimpende budgetten. Daarom wordt er steeds creatiever gezocht naar manieren om extra middelen aan te schaffen of excursies te financiëren. Huis- aan huisacties om drop te verkopen, fancy fairs en andere activiteiten worden georganiseerd. Vanaf nu kunnen scholen een beroep doen op een nieuw initiatief: de schoolsponsoractie. Deze actie is opgezet door de jubilerende educatieve uitgeverij Productief, die nu al voor het 10e jaar leermateriaal en educatief speelgoed levert. Door mee te doen aan de schoolsponsoractie kan een mooi extra budget bij elkaar gespaard worden.

Scholen, peuterspeelzalen, speel-o-theken en andere onderwijsinstellingen kunnen zich aanmelden op de bijbehorende website  om deel te nemen. Als vervolgens ouders of andere betrokkenen via speelgoed- en boekwinkels een spel of speelgoed van Productief kopen, dan krijgt de school 10 % over het aankoopbedrag gestort. Winkels die dealer zijn van Productief kunnen zich ook aanmelden op de site, om een gepersonaliseerde flyer aan te maken over de actie. Zie voor meer informatie www.schoolsponsoractie.nl

Lees ook:Pedagogisch verantwoord speelgoed blijkt grote waanzin
Lees ook:9,5 miljoen opgehaald met kinderpostzegels
Lees ook:Veilig leren lezen
Lees ook:Zit er een snackbar in de buurt van de school van je kind?
Lees ook:Boek over kinderen in een vluchtelingenkamp

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>