Tandenfeestje, een nieuwe traditie van High Teeth

Op de site High Teeth is veel te vinden rondom het bijzondere moment waarop de eerste tand uitvalt. Een moment dat een feestje waard is, vond de initiatiefnemer Judith van Wijk. High Teeth heeft dan ook alle ingrediënten in huis voor een leuk en leerzaam tandenfeestje voor kinderen: uitnodigingen, werkbladen, een voorleesboek en uiteraard het draaiboek voor de middag. Het uitvallen van de eerste tand is namelijk de perfecte gelegenheid om kinderen te leren over hun gebit en hoe zij dit gezond houden. Dit kan op een leuke manier met een tandenfeestje thuis of op school.
Tandendoosjes & werkbladen
Naast alle ingrediënten voor het tandenfeestje, waarmee High Teeth een nieuwe traditie in het leven wil roepen, heeft de site ook een piepklein deurtje voor de tandenfee, grappige tandendoosjes en het Grote Tandenwisselboek, boordevol informatie. De feestelijke ‘Hoera je tand is eruit’-kaart met button is te versturen aan het wisselende kind. Verder zijn er diverse gratis downloads zoals kleurplaten en ‘tandenwissel’-bladen, waarop te zien is welke tanden wanneer wisselen. De grappige illustraties op de gratis werkbladen spreken kinderen van vele leeftijden aan, zo wordt leren over tanden, mondhygiëne en gezond eten leuk!

Tandenpost van school
High Teeth ontwikkelde speciaal voor op school de tandenpostkaart: als een kind daar zijn tand verliest kan de leraar het mee naar huis geven op deze bijzondere kaart. Scholen kunnen hier bovendien direct op inspelen en aandacht besteden aan het belang van goed poetsen en gezond eten met het High Teeth lespakket voor kinderen in groep 3 en 4.

Meer informatie op www.highteeth.nl

Lees ook:Rauwkost-maaltijd
Lees ook:Lekkere maaltijd bij warm weer
Lees ook:Mijn kind leert lezen
Lees ook:Wraps met zalm – zomers recept voor kinderen
Lees ook:Appels eten helemaal niet zo goed voor de tandjes…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>