Bedrijf koppelt tandenpoetsen aan computerspelletje…

Vroeger poetste je je tanden omdat het moest. Geen discussie, poetsen. Maar tegenwoordig moet poetsen leuk worden gemaakt. Ik vind het allemaal een beetje ver gaan. Moet alles voor kinderen dan leuk zijn? Kunnen ze niet gewoon iets doen omdat wij het willen, zonder dat daar een speltechnisch aspect aan hangt? Blijkbaar niet, als ik dit artikel lees. Een Amerikaans bedrijf wil tandenpoetsen leuker maken voor kinderen met de Grush, een tandenborstel die tevens dienst doet als gamecontroller. De Grush kan draadloos verbonden worden met een smartphone. De ingebouwde bewegingssensoren houden alle bewegingen bij die gemaakt worden tijdens het poetsen. De speciaal voor de tandenborstel gemaakte Android en iOS app bevat drie verschillende games die aangestuurd dienen te worden met de borstel.

Wat vinden jullie? Gaat dit te ver of vinden jullie het juist een wereldidee?

Lees ook:Kinderen poetsen liever met de hand dan elektrisch de tanden
Lees ook:Zo poetsen je kinderen de tanden uitstekend!
Lees ook:41% van alle vijfjarigen heeft gaatjes in het melkgebit
Lees ook:Laat kinderen niet te snel na het eten tanden poetsen
Lees ook:Ouders, poets de tandjes van de kids eens beter!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>