Zo laat je je kind fruit eten!

Mijn kinderen zijn gelukkig gek op fruit, maar het zal je gebeuren dat ze er niets van willen weten… Dan ben je wel heel erg op groenten alleen aangewezen voor de broodnodige vitamientjes. Maar wist je dat je er best iets aan kunt doen om je kind wat enthousiaster te maken voor het eten van fruit? De Telegraaf heeft wat tips voor je op een rijtje gezet. Succes ermee!

Lees ook:Zo maak je je kind nog sneller zindelijk!
Lees ook:Zo overleef je de peuterpuberteit (wat makkelijker…)
Lees ook:Tips om wagenziekte te voorkomen
Lees ook:De betere tips voor ouders van ADHD kinderen
Lees ook:Zo plan je de perfecte babyshower

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>