Consumentenbond test pakjes met kinderdrank

Ik geef mijn kids iedere dag een pakje drinken. Maar wist je dat de meeste pakjes met kinderdrank zitten stampvol zitten met suiker en andere toevoegingen. Wat kun je jonge kinderen wél met een gerust hart geven? Bekijk de tips in de nieuwste Beste Koop voor je kind! In dit nummer ook: gif in houten speelgoed, een test van fiets- en autozitjes én de best geteste spaarrekeningen voor opa’s en oma’s. Ik zeg: kopen die gids!!!

Lees ook:Kindervitamines niet zonder risico’s!
Lees ook:Lees ‘Beste Koop voor je kind’ van de consumentenbond
Lees ook:Kinderzitjes veiliger in de achteruitstand
Lees ook:Zet de babyfoon minstens één meter van het bedje
Lees ook:Babyvoeding: Laat je niet verleiden door valse claims

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>