Met deze kooktechnieken eten kids alles!

Kinderkookexpert en schrijfster Fiona Faulkner onthult in het boek ’25 dingen die kinderen niet lusten…en hoe ze lekker te maken’ de trucjes en recepten waarmee ze haar zoon van een groente- en fruithater in een heuse minifoodie omtoverde. Dat is precies wat wij ouders nodig hebben! Per moeilijk ingrediĆ«nt, zoals paprika en prei maar ook vruchten en vis, geeft ze informatie en twee heerlijke recepten.Op het Belgische Het Nieuwsblad kun je enkele voorbeelden lezen. Kook ze!

Lees ook:Lees en knutsel meer met je babyzoon voor betere schoolresultaten
Lees ook:Salade met druiven
Lees ook:Engelse zomerse fruitdrankjes voor kinderen
Lees ook:Lekkere maaltijd bij warm weer
Lees ook:Rauwkost-maaltijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>