De bof weer terug in Nederland

De bof…dat kennen we alleen nog maar van vroeger. Maar nu lees ik dus dat de bof weer terug is in Nederland. En dat is slecht nieuws! Voor het eerst in jaren heeft Nederland weer te maken met de bof. Emigranten, expats en toeristen die nu naar Nederland komen voor een bezoek aan de familie, hoeven zich geen zorgen te maken. Wel wordt aangeraden dat nieuwe studenten, ook als ze uit het buitenland komen, zich (opnieuw) laten vaccineren. De infectieziekte bof, oftewel parotitis epidemica, kwam al jaren praktisch niet meer voor in Nederland. De infectieziekte is de afgelopen maanden vastgesteld bij zo’n driehonderd studenten van het universitair Medisch Centrum in Groningen. Het Medisch Centrum roept nu co-assistenten van het ziekenhuis op zich te laten vaccineren tegen de infectie. Volgens het ziekenhuis wordt de voorzorgsmaatregel genomen om patiĆ«nten te beschermen. Lees hier de complete informatie.

Lees ook:Zieke knuffeldieren naar de knuffeldokter
Lees ook:Zwangeren vaak te laat bij verloskundige
Lees ook:Allergiecentrum voor kinderen geopend
Lees ook:Thuis bevallen net zo veilig als het ziekenhuis
Lees ook:Sporten verbetert schoolprestaties van kinderen

1 Reacties // Reageer

One thought on “De bof weer terug in Nederland

  1. An Dudman

    De bof weer terug in Nederland | Kinderspul is a high quality post. I’d like to write like this too – taking time and actual effort to make a good article… however what can I say… I postpone alot and by no means seem to get something done.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>