Allergische kinderen mogen geweigerd worden op dagverblijf

Het is een hele verantwoordelijkheid, en best lastig, een kind met een ernstige allergie op een kinderdagverblijf te verzorgen. Zo’n kindje vraagt extra zorg en er kunnen – als die zorg niet goed gegeven wordt- levensgevaarlijke situaties van komen, denk maar eens aan een kind met een pinda-allergie. De geschillencommissie Kinderopvang heeft besloten dat een kindje met koemelkallergie mag worden geweigerd op een kinderdagverblijf. De vrees is nu, dat dit weigeren veel vaker voor gaat komen. Hier staat een interessant artikel voor ouders met allergische kleine kinderen!

Lees ook:Ouders mogen kind geen Bloem noemen
Lees ook:Steeds meer kids allergisch voor cashewnoten
Lees ook:Kinderdump tijdens pinkstervakantie; op vakantie, zonder ouders!
Lees ook:Engelse les voor driejarige kindertjes…
Lees ook:Wat als je ene kind slimmer is dan het andere?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>