Knorr Vie Kidz speelt handig in op onrust ouders

Welke ouder kent het niet; de onrust dat het kind niet genoeg groente of fruit binnen krijgt? Ik wel! Gek word je ervan. Wat zou het fijn zijn als ze 's avonds eens hun bord leeg aten… Gelukkig eten die van mij wel fruit. En dus zet ik ze regelmatig hele bakken fruit (frambozen & pruimen favoriet!) voor. Knorr speelt handig op de onrust van ouders in en komt met Knorr Vie Kidz op de markt. Hoe lang nog voor kinderen echt niet meer weten hoe ECHT groente & fruit eruit ziet?

Het is absoluut niet de bedoeling dat ouders het kinderdrankje van Knorr zien als vervanging van groente en fruit, zegt de fabrikant. Maar in de praktijk blijkt het moeilijk om de vereiste 200 gram groente en 2 stuks fruit te eten. Kinderen halen deze hoeveelheid nog moeizamer omdat die niet van de bittere smaak van groente houden. Daarom heeft Knorr Vie Kidz een zachte smaak die is afgestemd op de smaakpapillen van de kleintjes. Hiermee kunnen ouders de normale consumptie groente en fruit van hun kroost aanvullen, mocht deze niet toereikend zijn. Bijvoorbeeld in de fasen dat kinderen groente of fruit pertinent weigeren. Het drankje is er in de smaken perzik, banaan, pompoen en in banaan, passievrucht, wortel. Elk flesje bevat 100 gram fruit en 100 gram groenten.

Lees ook:Gratis schoolfruit werkt en is goed voor gezondheid kids
Lees ook:Nederlands kind eet minder groente en fruit dan rest Europa
Lees ook:Kinderen weten beter wat gezond is dan wij volwassenen!
Lees ook:Kinderen lopen verhoogd risico op kanker door te weinig fruit en groente
Lees ook:Voor 4 miljoen euro gratis fruit op basisscholen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>