Disney maakt meisjesdromen waar met succesvolle Never Girls-serie

In de fenomenaal succesvolle fairies-serie van Disney worden de vier vriendinnen Gabby, Mia, Lainey en Kate meegenomen uit hun gewone leven naar de mooiste plek van Nooitgedachtland, de thuisbasis van feeën en zeemeerminnen. Ze beleven sprookjesachtige avonturen die ieder meisje mee zou willen maken. Wereldwijd werden er al ruim 14 miljoen boeken van deze populaire serie verkocht. Vanaf 23 oktober liggen deel 5 en 6 in de winkel!

The Never Girls 5 – Bruiloft met vleugels
In Bruiloft met vleugels mag Gabby bruidsmeisje zijn op de bruiloft van hun oppas Julia. Het nieuwsgierige elfje Bess wil graag mee naar de bruiloft en verschuilt zich in Gabby’s bloemenmandje. Vlak voordat de ceremonie begint, gaat Bess even een rondje vliegen en dan ziet die grote taart en de chocoladefontein er wel erg verleidelijk uit… Als Gabby intussen de mooie bruidssluier ziet hangen, kan ze niet anders dan hem even aanpassen. Maar is dat nou wel zo slim?

Bruiloft met vleugels | Kiki Thorpe | 9789000346011 | € 9,99 | Holkema & Warendorf

The Never Girls 6 – Het wilde woud
In Het wilde woud begint Lainey’s dag slecht. Ze is haar bril kwijt en dan heeft ze ook nog eens zwemles na school. Pas daarna kan ze eindelijk naar het huis van Mia en Gabby om samen naar Nooitgedachtland te gaan. Haar vriendinnen mopperen behoorlijk op Lainey dat ze zo laat is.  En dan gaat ze tot overmaat van ramp ook nog bijna op het elfje Prilla staan. Lainey besluit in haar eentje het bos in te gaan, er gaat toch niets goed vandaag. Tot haar verbazing komt ze daar een groep wel heel speciale kinderen tegen…

Het wilde woud | Kiki Thorpe | 9789000346028 | € 9,99 | Holkema & Warendorf

Lees ook:Mijn eerste atlas Ontdek de wereld door de ogen van baby’s en peuters
Lees ook:Hoe leuk is de veelbesproken kinderfilm Iep!
Lees ook:Alvast wat weten over de pubertijd
Lees ook:Na Barbie’s Bruiloft nu ook Barbie’s Baby (Oh Nee Hè…)
Lees ook:Tweede dochter voor Nicolette van Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>