Leesplezier gegarandeerd met Pas op: Gevaar en Een pony op drie hoog

Plezier in lezen begint, uiteraard, met leuke boeken. Wat is nou een leuk boek? Dat verschilt per leeftijd, maar een paar ingredienten mogen nooit ontbreken. Humor, mooie (en het liefst veel) illustraties en een beetje fantasie zijn onmisbaar voor elk kind. Net na de zomervakantie verschijnen er weer 2 van zulke boeken. Zo wordt lezen ook het komende schooljaar weer dikke pret voor alle leeftijden.

Een pony op drie hoog. Een nieuw avontuur van de DierenRidders

Op Marktplaats ontdekken Nora en haar vrienden een pony, Toos.

Met Nora’s verjaardagsgeld doen ze een bod van vijftig euro. Dat is genoeg, want ze mogen de pony de volgende dag al ophalen. Alleen waar laat je een pony? Het kan bij Nora, maar die woont op de derde verdieping.

Hoe houden ze Toos verborgen en hoe krijgen ze al dat hooi naar boven? Als Toos ontsnapt en op het schoolplein loopt, weten de Dieren Ridders dat het zo niet langer kan. Ze moeten haar verkopen en plaatsen daarom zelf een advertentie op Marktplaats. Maar zijn de mensen die Toos komen ophalen wel betrouwbaar…?

Auteur Iris Boter | Illustraties Mark Janssen | ISBN 978 90 00 34633 2 | € 11,99 | 6-9 jaar | Verschijnijnt rond 15 september

Lees ook:Roken ook verboden op schoolpleinen
Lees ook:Hoe Facebook een klein jongetje aan het lezen krijgt…
Lees ook:Kinderen met veel blauwe plekken hebben mogelijk ADHD
Lees ook:Schoolpleinen saai! (Steun Jantje Beton!)
Lees ook:Lezen: begrip en techniek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>