Hilarisch handboek over het voorkomen van gevaarlijke situaties

In dit supergrappige, rijkgeïllustreerde handboek leert dr.Noel, zelf erkend gevaarkunde-kenner, je alle vormen van gevaar te herkennen én voorkomen (en dit is zeker niet alleen bedoeld voor bangeriken!). Maar de lezer is gewaarschuwd: van begin tot eind moet je hardop lachen (wat gelukkig wel behoorlijk veilig is). Zo lees je in dit hilarische verslag van dr. Noel (een volwassen man die altijd een helm draagt, want je weet maar nooit…) hoe je een tandenborstel van een gemene slang onderscheidt, wat je moet doen als er een haai uit de wc komt terwijl je er net op zit, waarom robots zich voordoen als aardige oma’s en wat te doen als er een vulkaan uitbarst onder je huis. Want: een ongeluk zit in een klein hoekje, dus we kunnen maar beter voorbereid zijn!

Absurd hilarisch en onmisbaar voor iedereen van 9 jaar en ouder.

Auteur David O’Doherty | Illustraties Chris Judge | ISBN 978 90 00 34568 7 | € 10,- | Verschijnt rond 20 augustus

Lees ook:Kinderkleding vaak niet brandveilig
Lees ook:Verstoppertje spelen kan levensgevaarlijk zijn
Lees ook:Flesjes en drinkbekers kunnen kinderen verwonden
Lees ook:Gevaar zit voor kinderen in een klein hoekje
Lees ook:Zomervakantie voor het zuiden des lands voorbij

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>