Hilarisch prentenboek: Trol en het verdwenen zusje

Het succesverhaal Trol en het Pietertje krijgt een vervolg in dit hilarische prentenboek van Adam Stower. Smul mee met Trol en het verdwenen zusje in een prachtige vertaling van Koos Meinderts. Het boek is vanaf 7 juli verkrijgbaar in de (web) winkel.  Trol en het Pietertje runnen samen een bijzonder café, speciaal bedoeld voor trollen. Ze serveren cupcakes die nóg lekkerder zijn dan kinderen (en bovendien veel gemakkelijker te vangen). Helaas heeft het Pietertje door het grote succes geen tijd meer om op zijn kleine zusje Kaat te letten. Zij vertrekt in haar eentje naar de bergen. Daar woont de enige trol die het café nog nooit heeft bezocht. Er gaan de engste verhalen rond over Monkelglop, de gemeenste en gevaarlijkste trol van allemaal.

Trol en het Pietertje moeten een list verzinnen.

Lees ook:Obama; kinderen op tijd naar bed en Xbox achter slot en grendel
Lees ook:Geen loze dreigementen, maar de beloningsposter als hulp bij het opvoeden!
Lees ook:Meisje reageert hilarisch op bericht dat ze een ‘grote zus’ wordt
Lees ook:Drie kinderen voor Lady Gaga, please!
Lees ook:Start uitverkoop Olliewood woensdag 26 november!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>