Een toetje om te zoenen: derde deel van de Cupcakeclub!

Een toetje om te zoenen is het derde deel in de vrolijke en succesvolle boekenreeks De Cupcakeclub. Een herkenbaar avontuur voor kinderen vanaf 8 jaar. Een toetje om te zoenen staat weer vol heerlijke recepten en leuke bakweetjes. Het boek ligt vanaf deze week in de (web)winkel.Elke woensdagmiddag komt de Cupcakeclub samen om te bakken. Hun zelfgemaakte cupcakes zijn een groot succes in de bakkerswinkel van Zilvers vader. Maar nu dreigt de club uit elkaar te vallen. Zilver is namelijk verliefd op David! En ze gaat liever met hem naar de film dan naar de Cupcakeclub. Dat kan niet, vinden Amy, Melina, Sara en Jan-Willem. Er is maar één oplossing: David moet ook bij de club komen. Maar dan moet hij wel eerst een test afleggen…Nieuwsgierig geworden naar het boek? Neem een kijkje op decupcakeclub.nl. In het boek staat tevens het winnende recept van de Cupcakewedstrijd. Kinderen kunnen hun favoriete cupcakerecept nog steeds naar Marion mailen. Het winnende recept wordt vermeld in het volgende deel van De Cupcakeclub.

Marion van de Coolwijk is al 25 jaar schrijfster en dol op cupcakes. Ze is onder meer bekend van de succesvolle serie MZZLmeiden en De Olijke Tweeling. Het geheime recept, deel 1 in de serie De Cupcakeclub, werd getipt voor de Prijs van de Nederlandse Kinderjury 2014.

Lees ook:Gaaf kinderboek Het geheime recept (De Cupcakeclub)
Lees ook:Dagboek van een muts 8 – Er was eens…
Lees ook:Nieuw Dagboek van een Muts & Niels de Groot draait door!
Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer 2013
Lees ook:Nieuw boek: ‘De uitverkorene’ van Het Huis Anubis

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>