Winston Gerschtanowitz schrijft tweede Unox Sinterklaasboek

Winston Gerschtanowitz is dit jaar één van de drie schrijvers van de elfde editie van de Unox Sinterklaasboeken. Het boek van de presentator en televisiemaker heet Sinterklaas en de Tijdmachine. De illustrator van het boek is de Amerikaan Bill Robinson. Eerder werd al bekend gemaakt dat Paul van Vliet het Sinterklaasboek Sinterklaas en de Dubbelganger heeft geschreven. Unox is verheugd dat deze twee aansprekende personality’s hun medewerking hebben verleend. ‘We vinden het al een grote eer dat wij onze naam aan deze bijzondere reeks mogen verbinden,’ laat Aleks Fiege, marketing directeur van Unox weten. ‘Zowel Paul van Vliet als Winston Gerschtanowitz stonden bij ons hoog op het lijstje om een Sinterklaasboek te schrijven. Het is geweldig dat ze hier direct voor openstonden. Binnenkort maken we de naam van de derde schrijver bekend. En ik kan nu al verklappen dat wij heel trots zijn dat deze internationale ster ook een Sinterklaasboek heeft willen schrijven.’Voor Winston Gerschtanowitz is het de eerste keer dat hij een boek heeft geschreven. De presentator van RTL Boulevard en commercieel directeur van Talpa wist zich echter goed in te leven. ‘In 2010 en 2013 mocht ik de toenmalige schrijvers van de Sinterklaasboeken aan het publiek voorstellen,’ zegt Winston Gerschtanowitz. ‘Destijds leek het me al geweldig om ook zo’n mooi Sinterklaasverhaal schrijven. Daarom was ik heel blij dat ik dit jaar een spannend verhaal mocht bedenken. En ik ben trots op het resultaat. Sinterklaas en de Tijdmachine is een spannend kinderverhaal geworden.’

Unox brengt vanaf dit jaar de elfde editie van de Sinterklaasboeken uit. Unox staat voor warme Hollandse momenten samen. De mooie typisch Hollandse Sinterklaastraditie sluit hier perfect bij aan. De drie boeken bevatten mooie verhalen en prachtige illustraties zodat kinderen in de weken voorafgaand aan het Sinterklaasfeest al kunnen genieten van dit geweldige feest.

De Sinterklaasboeken zijn vanaf het allereerste begin een groot succes. In de afgelopen tien jaar verschenen er tot nu toe dertig boeken. Met een jaarlijkse oplage van een half miljoen zijn de Sinterklaasboeken de meest gelezen boeken.

Verkrijgbaar bij Jumbo Supermarkten en C1000

Vanaf november 2014 zijn de nieuwe Unox Sinterklaasboeken bij alle winkels van Jumbo Supermarkten en C1000 verkrijgbaar.

Lees ook:8.000 scholen krijgen gratis Sinterklaasprentenboek van André Kuipers
Lees ook:Prinses Laurentien schrijft Sinterklaasverhaal voor landelijke leesactie
Lees ook:Lezen over kerst: O, Dennenboom van Jacques Vriens
Lees ook:Gratis lesmateriaal basisonderwijs gebaseerd op DE Sinterklaasboeken
Lees ook:Beertje Bobbi viert ook feest in december!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>