Kom alles te weten over de Eiffeltoren (en bouw hem zelf)!

Bij Kosmos Uitgevers verschijnt op 30 september een leuk en leerzaam doe-boek voor kinderen: Bouw je eigen Eiffeltoren. Als je aan Parijs denkt, zie je in gedachten al direct het beeld van de Eiffeltoren, het enorm hoge bouwwerk dat uitkijkt over de hoofdstad van Frankrijk. Zonder de Eiffeltoren zou Parijs gewoon Parijs niet meer zijn! De Eiffeltoren werd in 1889 geopend en veroverde al snel de harten van de Parijzenaars, van de Franse bevolking en uiteindelijk van de hele wereld.
Bouw je eigen Eiffeltoren is een uniek doe-boek voor kinderen. Nadat je eerst alles over de Eiffeltoren in Parijs gelezen hebt, is het natuurlijk leuk om dit bijzondere bouwwerk zelf te maken. Dat kan met het bouwpakket in dit boek, waarmee je een Eiffeltoren van maar liefst 60 centimeter hoog kunt bouwen. Je komt veel te weten over de geschiedenis en de bouw van de Eiffeltoren. Door wie is de Eiffeltoren bedacht? Hoe zag Parijs er uit in die tijd? Wat is er allemaal rond de Eiffeltoren gebeurd? Lees alles over de Eiffeltoren en bouw hem zelf na.

Lees ook:Tof: een doeboek voor kids over Parijs!
Lees ook:100% Coco – Paris Dagboek van een modeblogger
Lees ook:Ogen tekort bij O Monster eet me niet op
Lees ook:Leer je kids meer over de wereld met het Wat & Hoe Kids Wereldvlaggen stickerboek
Lees ook:Laat je dochter lezen uit het sprookjesboek van Manolo Blahnik

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>