Leer Duitsland kennen met een Jippie-boek

Welke Duitse slimmerd had last van dyslexie? Hoe bestel je in Duitsland een lekker stuk taart? Welke wereldreis maakte de hamburger? De Jippie-reeks is inmiddels bekend bij veel kinderen. Vandaag verschijnt bij Kosmos Uitgevers het vierde deel: Jippie naar Duitsland! Een unieke combinatie van een reisgids en taalgids om de vakantie nog leuker te maken! Met veel taalgrapjes, zoekopdrachten en spelletjes, verrijkt met Layar en met meer dan 200 toeristische tips die leuk zijn voor kinderen. Eerder verschenen in deze serie de titels: Jippie naar Frankrijk!, Jippie naar Italië! en Jippie naar Spanje!
De auteurs zijn beschikbaar voor lessen en workshops. Voor meer informatie kijk ook op www.jippieopreis.nl

Jippie naar Duitsland!
Auteurs: Kitty van Zanten & Mireille Spaas
ISBN: 9789021554723
Prijs: €14,99

Lees ook:Leer je kids meer over de wereld met het Wat & Hoe Kids Wereldvlaggen stickerboek
Lees ook:Bobbi ABC: nu kopen om het volgende schooljaar goed te beginnen!
Lees ook:Zomers voorlezen uit Bobbi gaat naar zee!
Lees ook:Handboek Mindful Ouderschap brengt balans
Lees ook:Welk kind hoort bij welke celebrity?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>