Wat & Hoe Wereldatlas Stickerboek is uit!

Welke sport is populair in Azië? En wat is de grootste bezienswaardigheid van Zuid-Amerika? Deze nieuwe atlas in de vorm van een stickerboek laat kinderen op een speelse manier de wereld ontdekken. Leuk, maar ook leerzaam! Het Wat & Hoe Kids Wereldatlas Stickerboek is het eerste stickerboek in een nieuwe serie doeboeken voor kinderen vanaf ca. 5 jaar. Per continent is aangegeven waar de meer dan 150 bijgeleverde stickers van dieren, etenswaren, bezienswaardigheden en andere kenmerken van de verschillende landen kunnen worden geplakt. Samen met de vrolijk geïllustreerde kaarten en de interessante weetjes krijgen kinderen zo een beeld van de verschillen tussen landen en werelddelen.

Wat & Hoe Kids Wereldatlas Stickerboek
ISBN: 9789021555362
Prijs: € 6,95

Lees ook:Leer je kids meer over de wereld met het Wat & Hoe Kids Wereldvlaggen stickerboek
Lees ook:Mijn eerste atlas Ontdek de wereld door de ogen van baby’s en peuters
Lees ook:JumpingAnimals Skippyballen: hoe leuk zijn die?
Lees ook:Een vijfde van de Nederlandse kinderen te dik!
Lees ook:Nieuwe iPad app Kids Calendar brengt kinderen overzicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>