Gaaf kinderboek Het geheime recept (De Cupcakeclub)

Het geheime recept van Marion van de Coolwijk is vanaf deze week te koop in de boekhandel. Het is het eerste deel in haar vrolijke nieuwe serie De Cupcakeclub, voor kinderen vanaf 7 jaar. Nu met een gratis stickervel vol cupcakes!  In Het geheime recept is Zilver jarig en geeft ze een cupcakefeestje in de bakkerij van haar vader. Er gaat van alles mis, maar de cupcakes zijn superlekker! Zilvers vader verkoopt de versierde cakejes in zijn winkel. Het wordt zo’n groot succes dat hij het recept vraagt. Maar… dat weet niemand meer precies. Zilver besluit om samen met haar vrienden De Cupcakeclub op te richten. Ze bedenken en bakken de mooiste cupcakes die een speciaal plekje krijgen in de winkel. De recepten houden ze geheim, maar of dat lukt?
Lees hier een aantal pagina’s en neem een kijkje op de website: www.decupcakeclub.nl

Marion van de Coolwijk signeert haar nieuwste boek op zondag 29 september tijdens de Tinadagen in Duinrell. Op zondag 13 oktober vieren we een cupcakefeestje met Marion tijdens de Kinderboekenmarkt in Den Haag.

De Cupcakeclub – Het geheime recept | € 12,95 | ISBN: 978 90 261 3478 4 | vanaf 7 jaar

Lees ook:Een toetje om te zoenen: derde deel van de Cupcakeclub!
Lees ook:Deel 10 van de populaire MZZLmeiden-serie is een feit!
Lees ook:Mel Wallis de Vries schrijft beste jeugdboek van Nederland
Lees ook:Leer tafelmanieren in de meivakantie bij Kasteel de Haar
Lees ook:Hilarisch prentenboek: Trol en het verdwenen zusje

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>