Nieuw: ANWB Kinderatlas Reis rond de wereld

De tango uit Argentinië, de grote Moskee in Mekka of de moddermaskers in Papoea Nieuw-Guinea. De ANWB Kinderatlas Reis rond de wereld laat kinderen vanaf 4 jaar op interactieve wijze de wereld ontdekken. Het boek is rijk geïllustreerd met vrolijke en kleurrijke tekeningen van bijzonderheden over de hele wereld en staat vol interessante weetjes over de geschiedenis en de huidige tijd. Kinderen kunnen de kleurrijke onderwerpen aanwijzen, waarna de ouders kunnen voorlezen of er een leuk interactief spelletje van maken, leuk en leerzaam. Ik vind het echt een te gek initiatief! Een leuk boek, waar kinderen ook nog eens van leren. De atlas heeft elke pagina een andere kleur en is nooit hetzelfde. Het geeft jonge kinderen een eerste introductie van de landen van de wereld en de zeven continenten. Het boek staat vol met grappige, kleine illustraties die het specifieke karakter van het land weergeven. Met daarnaast genoeg informatie om de interesse van het kind te wekken.
-Kleurrijk en illustratief
-Veel wetenswaardigheden over bekende en onbekende landen
-Spelenderwijs veel zien en leren over de wereld
-Vlaggen van alle landen van Europa

De ANWB kinderatlas Reis rond de wereld is verkrijgbaar bij de boekhandel en bij ANWB winkels of internet voor € 16,95, ANWB-leden betalen € 15,95.

Lees ook:Mijn eerste atlas Ontdek de wereld door de ogen van baby’s en peuters
Lees ook:Het nieuwe prentenboek van Monica Maas heet Souwtje!
Lees ook:Autisme of ADHD? Lees dan dit boek met je kind voor je op vakantie gaat!
Lees ook:Kinderen inspecteren voor ANWB campings in binnen en buitenland
Lees ook:Lars de ijsbeer kleurplaat wedstrijd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>