Kobo presenteert de bestverkochte eBooks voor kinderen

Het is weer Kinderboekenweek! En omdat eBooks ook onder kinderen en tieners steeds populairder worden, zet Kobo de leukste en spannendste jeugdboeken voor op de eReader op een rij. Nog geen eReader in huis? Kies uit de Kobo Mini, Glo, Arc of Touch, al verkrijgbaar vanaf € 79,95 via onder andere Libris en Blz. De eReaders van Kobo bieden boekenliefhebbers verschillende manieren om hun eReading-ervaring te personaliseren, inclusief keuze uit nieuwe stijlvolle kleuren, accessoires, licht- en multimedia opties.Zoals het hoort in de maanden voor de Kinderboekenweek, zijn de beste boeken van het afgelopen jaar weer bekroond met een Zilveren Griffel. Winnende titels als Vuurbom, Ik en de rovers en Je beste vriendin Anne zijn natuurlijk te vinden in de online winkel van Kobo. Maar zelf houdt Kobo ook graag lijstjes bij:

Bestverkochte eBooks voor kinderen (7-12 jaar)
1.       Het malle ding van bobbistiek (€ 12,00) – Leonie Kooiker
Bobby is uitvinder. Hij wilde verdwijnpasta uitvinden, maar dat werd wat anders: bobbistiek
2.       Spees de ruimtewees (€ 9,98) – Mirjam Mous en Hugo van Look
Het lijkt een doodnormale dag voor de klas van juf Marion. Totdat er opeens een vliegende schotel op het schoolplein landt…
3.       Vergeetman (€ 8,98) – Bies van Ede
Biko en Loekie raken in de ban van Vergeetman, die zo heet omdat iedereen zijn naam vergeet.

Bestverkochte eBooks voor jongeren (12-18 jaar)
1.       Broederband 1: De Outsiders (€ 9,98) – John Flanagan
John Flanagan, schrijver van de internationale bestsellerserie De Grijze Jager, schept in Broederband een wereld vol avonturen op zee, met sluwe piraten en heftige gevechten.
2.       Hylas en de roep van de dolfijn (€ 9,95)  – Michelle Paver
Het is 3500 jaar geleden in een land aan de Middellandse Zee.De vluchtende Hylas gaat met gevaar voor eigen leven op zoek naar zijn verdwenen zusje.
3.       Gone: Angst (€ 15,99)  – Michael Grant
Vijfde deel uit de ‘Gone’-serie. Kunnen de kinderen in Perdido Beach ook echt weerstand bieden tegen de Duisternis of betekent dit het einde van de FAKZ?

De Hongerspelen
Na Harry Potter en Twilight hebben tieners nu een nieuwe boekenserie om zichzelf belangrijke vragen bij te stellen: Zou jij kunnen overleven, alleen en in de wildernis? Wanneer alles en iedereen erop gebrand is dat je de ochtend niet levend haalt? Winnen betekent eeuwige roem en rijkdom. Verliezen betekent een zekere dood. De Hongerspelen zijn begonnen….Tijdens de Kinderboekenweek zijn de delen van De Hongerspelen van Suzanne Collins verkrijgbaar op www.kobobooks.nl voor slechts € 3,95 per stuk.

Lover of Loser
De Kinderboekenweek is natuurlijk niet compleet zonder Carry Slee. Haar onlangs verfilmde boek, Lover of Loser, gaat over Eva. Ze heeft problemen met haar stiefvader, die ze maar een engerd vindt, haar moeder wil niet naar haar luisteren en haar beste vriendin Julia heeft het te druk met haar nieuwe vriendje. Het boek volgt de verhaallijn die de lezer kiest. Grote problemen, of een happy end? Lover of Loser is tijdens de Kinderboekenweek voor € 3,95 te vinden op www.kobobooks.nl.

Lees ook:Dan Karaty maakt choreografie voor musical Lover of Loser
Lees ook:De nieuwe Loser (Gedumpt!) verschijnt volgende week
Lees ook:Kinderboekwinkelprijs 2010 voor Hongerspelen van Suzanne Collins
Lees ook:Kinderen zijn gek op ebooks
Lees ook:Suzy D: Een nieuwe drama queen is geboren!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>