Bobbi ABC: nu kopen om het volgende schooljaar goed te beginnen!

Kinderen hebben op jonge leeftijd al veel belangstelling voor letters. De a van aardbei, de b van ballon, de s van sneeuw. In het peuter- en kleuterboek Bobbi abc laat beertje Bobbi op een aantrekkelijke manier alle letters van het alfabet zien. Toch een mooie voorsprong als je kindje dit jaar voor het eerst naar de basisschool gaat.Door het goedlopende rijm bij elke letter en de vrolijke illustraties met veel details wordt de woordkeus verrijkt.  De tekeningen nodigen uit tot aanwijzen en benoemen van (zeker 225) herkenbare woordjes. Achterin staat een speels alfabet waarin alle letters opnieuw voorbij komen. Bobbi abc is een prachtig alfabetboek dat de taalvaardigheid van jonge kinderen stimuleert, uit de succesvolle serie over het bekende beertje Bobbi.

•Op dit moment 26 titels in de Bobbi-serie leverbaar

•Bobbi heeft een eigen website: www.bobbi.nl

•Vanaf ± 3 jaar en ouder

•Al meer dan een half miljoen Bobbi-boeken verkocht

•Nieuw is de Bobbi-App (Bobbi naar de dierentuin)

Lees ook:Kinderboek in beeld: Bobbi verkleedt zich!
Lees ook:Nieuw: Bobbi Memo-spel (win maar eens van je kind!)
Lees ook:Zomers voorlezen uit Bobbi gaat naar zee!
Lees ook:Vier Sinterklaas met Bobbi met extra schoenzetkalender
Lees ook:Beertje Bobbi viert ook feest in december!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>