Smaakpretpark Pierre Wind beste kookboek voor het hele gezin

Het blijft een gedoe; niets op tafel zetten waar het hele gezin blij mee is. Mocht je er niet uitkomen, dan moet je het SmaakPretpark van Pierre Wind kopen. Dat kookboek is namelijk dit jaar uitgeroepen tot het beste kinder- en familiekookboek van Nederland, zo heeft de jury van de Gourmand World Cookbook Awards 2009 de Haagse kok laten weten.Wind is in zijn nopjes met de prijs, want hiermee dingt hij automatisch mee naar de wereldfinale van beste kookboek in de categorie kinder- en familiekookboeken. Deze prijs wordt op 11 februari 2010 bekendgemaakt tijdens de Paris Cookbook Fair.
In Het SmaakPretpark wordt de lezer meegenomen naar het Smaakbos waar de Kleurrijke Framboos woont, de Lieflijke Appel en de Mislukte Druif. Het boek zit vol met smaakproefjes, spelletjes, recepten en weetjes over voeding en smaak. Ook leert de lezer thee schenken met zijn hoofd, een eigen smaklied schrijven en vrolijke KokTeels brouwen.

Lees ook:Ernst, Bobbie En De Rest Kookboek wint prijs
Lees ook:En het beste jeugdtheaterstuk is….De Hompelaar!
Lees ook:Het Tempelkookboek – Lekker en gezond koken voor je kind
Lees ook:De saaiste schoolaccessoires in een uiterst vrolijk jasje op kidswithflair.nl
Lees ook:Stoere streetstyle caps voor kleine hoofdjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>