Krijg nou tieten al meer dan 25.000 x over de toonbank

Het boek Krijg Nou Tieten! van Claudia de Breij is binnen een week aan zijn derde druk toe.   Haar  debuutboek ging sinds de presentatie  meer dan 25.000 keer over de toonbank. Dat heeft uitgeverij Nieuw Amsterdam zondag gemeld. Het moet ook heerlijk zijn; een boek waarin je eindelijk leest dat hoe het echt zit met het moederschap.In Krijg Nou Tieten! vertelt De Breij openhartig over alles wat haar voor, tijdens en na de bevalling van haar zoon overkwam. De VARA-coryfee beviel in juni van haar zoon Bing.

Lees ook:Tips nodig? Lees het moederschapsboek van Tori Spelling!
Lees ook:Froukje de Both hoofdredactrice nieuwe Kinderen
Lees ook:Moeder bevalt van Duo Penotti tweeling
Lees ook:Voorkom een vechtscheiding, voor jezelf en de kinderen!
Lees ook:Huilbaby? Probeer inbakeren eens!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>