Suzanne Rethans geeft met boek antwoord op het grote ‘Waarom?’

'Waarom?' Bij veel ouders komt deze vraag ze de neus uit. En op heel veel waarom-vragen weet je het antwoord helemaal niet. Ik blijf althans vaak in gebreke. 'Waarom komt er in Nederland dan nooit een tornado?' Weet ik veel… Journaliste Suzanne Rethans bundelde een groot aantal waarom-vragen van kinderen en ging er mee naar 'slimme mensen' om een antwoord te krijgen. Het resultaat? Een leuk boek vol interessante vragen en boeiende antwoorden. Het boekje ligt nu in de winkels! Misschien een handige hulp voor als je het zelf even niet meer weet?

Lees ook:Boek voor nieuwsgierige kinderen
Lees ook:Het grote Hoe Wat Waarom boek
Lees ook:Waarom-vragen
Lees ook:Kijk, vergelijk en verrijk de ontwikkeling van je kind
Lees ook:Willem Wever, zondag 10 september

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Suzanne Rethans geeft met boek antwoord op het grote ‘Waarom?’

 1. elswittem

  Hoi iedereen, 

  Sorry om niet ontopic te reageren, maar ik was hier aan het rondsurfen, ben vroeger nog op dit board geweest en nu kon ik niet meer binnen geraken omdat ik mijn oud paswoord en inlognaam vergeten was, en wist niet meer welk email adres ik gebruikte.

  Het is me opnieuw gelukt

  Weet iemand een idee om extra geld te verdienen, ik ben op het moment in geldnood na een moeilijke periode. Ik heb een gehandicapte dochter van 10 jaar dus alle tips zijn welkom!

  Groetjes,

  Els Wittem

    /   Reply  / 
 2. Mallie Chirdon

  Reading this article Suzanne Rethans geeft met boek antwoord op het grote ‘Waarom?’ | Kinderspul jogs my memory of my old roommate! He always kept speaking about this. I’ll forward this article to him. Fairly positive he will have a great read. Thanks for the knowledge you publish.

    /   Reply  / 
 3. Gudrun Bridgeford

  Suzanne Rethans geeft met boek antwoord op het grote ‘Waarom?’ | Kinderspul was a pretty good post. I simply stumbled upon your blog and needed to say that I’ve actually enjoyed reading your weblog posts. Any way I’ll be getting your feed and I hope you post again soon.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>