Nieuw boek: ‘De uitverkorene’ van Het Huis Anubis

Het Huis Anubis houdt vele kinderen aan de buis gekluisterd. Logisch, het is ook allemaal hartstikke spannend. Vind je nou dat je kind wel eens wat meer mag lezen, dan kun je nu vanaf 26 mei het vierde en nieuwste boek ‘De uitverkorene’ kopen. Van de eerdere boekuitgaven ‘De geheime club van de Oude Wilg’, ‘Het geheim van de Tombe’ en ‘De geheimzinnige vloek’ werden meer dan 300.000 exemplaren verkocht.

Over het boek: Nienke lijkt net als haar oma het slachtoffer te zijn geworden van de vloek van de farao. De Geheime Club van de Oude Wilg staat voor een groot raadsel. Wat is er met haar gebeurd in het kasteel? En waarom hangt het medaillon ineens om haar nek? Ze proberen wanhopig de zeven opdrachten van de Egyptische wand te vervullen, maar Victor en de man met het zwarte masker liggen overal op de loer en in het Huis Anubis begint het steeds meer te spoken…

Zal het de Club lukken om op tijd de uitverkorene te vinden die de vloek kan laten rusten?

Vanaf 8 oktober is de eerste film ‘Anubis en het pad der zeven zonden’ in de Nederlandse bioscopen te zien. Kijk voor meer informatie over Het Huis Anubis op www.hethuisanubis.nl of www.studio100.nl

 

Lees ook:Huis Anubis film: leuke herfstvakantietip?
Lees ook:Nieuwe serie Het huis Anubis volgende week van start
Lees ook:The House of Anubis scoort flink in Amerika
Lees ook:Gratis Victor Veilig-poppen bij Univé-autoverzekering voor veiliger buitenspelen
Lees ook:Een toetje om te zoenen: derde deel van de Cupcakeclub!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>