Ogen tekort bij O Monster eet me niet op

Terwijl ik dit schrijf zit mijn drie-jarige dochter Floortje naast me het boek 'O Monster eet me niet op' van Carll Cneut en Carl Norac (uitgeverij De Eenhoorn) te lezen. Nou ja, lezen…kijken dan. Ze komt ogen tekort. Om de tien seconden word ik gewezen op de prachtige prenten in het boek. 'Kijk eens mama! Vissen kunnen toch niet lopen!' Ze vindt het allemaal geweldig. 'Dit is echt een leuk boek!' concludeert ze zojuist. Tja, wat moet ik er nog meer over zeggen! De expert heeft gesproken. Heb je dus nog een boek nodig voor een peuter, koop dan dit boek. Succes gegarandeerd.

Lees ook:Hoe sportvissen probleemkinderen kan helpen…
Lees ook:O, o, o, wat voedt ‘de ander’ z’n kinderen toch slecht op
Lees ook:Zo blijft jouw peuter gezond
Lees ook:Moet het zakgeld van onze kinderen hoger?
Lees ook:Laat Sinterklaas voor jouw kind een persoonlijke videoboodschap maken

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>