Appie en opa

Van Appie en opa zijn twee prentenboeken verschenen met elk 12 voorleesverhaaltjes, geschreven door Rian Visser en geïllustreerd door Tineke Meirink. De verhalen worden regelmatig voorgelezen in Sesamstraat. Er is een erg leuke site rond deze prentenboeken, waarop je ook spelletjes op kunt doen (vanaf 2 jaar al), zoals memory, klokkijken, schuifpuzzel en kleurplaten. Ga naar de site. En kom dan terug om je mening te geven en verder te zoeken naar leuke tips op deze blog!

Lees ook:Kleurplaten en knutselsuggesties op Internet
Lees ook:Leren van fruit en bloesem
Lees ook:Site Zappelin goed te doen voor computerende peuters
Lees ook:Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Kindermoment.nl: voor het betere surfwerk met je kind!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>