Colofon

Kinderspul.blog.nl maakt onderdeel uit van een netwerk van themablogs van Uitgeverij Blogonline. Kinderspul.blog.nl wordt geschreven door Hester de Waard, freelance journalist/tekstschrijver en moeder van Wouter (2001) en Floortje (2004).  

Heb je vragen of opmerkingen, dan kun je Hester bereiken via [email protected].

Over Blog Online:
Blog Online is in juni 2005 begonnen met het uitgeven van themablogs. Inmiddels zijn er meer dan 70 verschillende blogs en dat aantal breidt zich snel uit. Aan het eind van 2007 trok het netwerk maandelijks zo'n 2 miljoen bezoekers.

Adverteren?
Wilt u adverteren op (één van de) themablogs van Blog Online? Door de doelgerichte aanpak van Blog Online kunt u een specifieke doelgroep aanspreken of juist een heel breed publiek. Voor meer informatie bel 020 4459931.

Lees ook:Blog Online 1 jaar oud
Lees ook:Jijenjekids wordt Kinderspul.blog.nl!
Lees ook:Blog belicht: kinderboeken.blog.nl – voor de beste kinderboeken
Lees ook:Gelukkig 2009!
Lees ook:Lollypopshop; ontzettend leuke én betaalbare kinderkleertjes

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Colofon

 1. Lucy Wobma

  Dag, Ik heb een webwinkel waarin ik hippe hoezen verkoop voor o.a. wipstoeltjes en autostoeltjes. Ik las een stukje in jullie blog over de aanschaf van hoezen voor kinderstoeltjes die duurder zouden zijn dan het stoeltje zelf: dat is bij ons niet het geval! Ik heb al zoveel enthousiaste reacties (ook van de kinderopvang) dat het me leuk leek om de link van Driving miss Isis (want zo heet mijn bedrijf) met die van jullie uit te wisselen. Het is dus: http://www.hippehoezen.nl. Wil je laten weten of je wilt ruilen?
  Vriendelijke groet,
  Lucy Wobma
  Eigenaar Driving miss Isis

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>