Zo krijg je wél te horen hoe je kinderen het op school hadden…

Het is vrij lastig om van je kinderen te horen te krijgen hoe het op school was. Ze geven vaak summier informatie en je hebt daardoor geen idee wat ze gedaan hebben. Vooral mijn oudste, een jongen, had er een handje van om mijn vragen te beantwoorden met ‘leuk’ of ‘kweetniet’. Blogster Liz Evans, moeder van een dochter en zoon besloot een lijst te maken met vragen die helpt kinderen aan te sporen om meer over hun dag te vertellen. Misschien voor jou ook een handig hulpmiddel! Je vindt de lijst op VROUW!

Lees ook:Oma baart kind voor haar dochter…
Lees ook:Het moeder/zoon handboek: onmisbaar als je een jongen opvoedt!
Lees ook:ADV:Slechts 33% Nederlanders met kinderen heeft een testament
Lees ook:Suri Cruise jongste meisje op Glamourlijst best geklede vrouw
Lees ook:In vijf minuten moeder en oma worden: het kan!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>