Zo maak jij de leukste kindertraktaties!

Welke moeder krijgt er nou niet het zweet op haar rug bij en verjaardag van het kind? Want we weten allemaal wat er dan moet gebeuren: je moet aan de slag om traktaties te maken! En hoe overtref je nou de andere moeders? Want met een kant en klaar uitdeelsel aankomen, kan natuurlijk niet. Laat je inspireren door deze leuke website! Ik heb er aardig wat origineels gezien.

Lees ook:Knutsel je suf met de kids voor kerst
Lees ook:Website De Leukste Kinderen is vernieuwd
Lees ook:Orde van Gis
Lees ook:Hoppah! 6000 euro lichter na het eerste jaar van je baby
Lees ook:kinderwebwinkel.nl: leuk en niet duur!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>