Teken de petitie voor voorlichting homoseksualiteit op scholen

De meeste scholen geven geen voorlichting over homoseksualiteit, terwijl er vaak een vijandig klimaat heerst voor lesbiennes, homo’s, bi’s en transseksuelen. Daarom moet de regering voorlichting over homoseksualiteit verplicht stellen, vind ik! En met mij gelukkig ook anderen, wat blijkt uit deze petitie. Dus ben je net als wij van mening dat onze kids moeten weten dat homoseksualiteit hartstikke gewoon is, dan raad ik je aan de petitie te tekenen!

Lees ook:Challenge Day verplicht op alle middelbare scholen!
Lees ook:Krijgen de kinderen ‘van nu’ ook een Mini Playback Show?
Lees ook:Seksuele voorlichting aan kinderen? Niet in Amerika!
Lees ook:Onze kinderen krijgen toch achternaam van papa
Lees ook:Kind: ongeremde kunstenaar in de dop?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>