Donald Duck voor net-lezers (6/7 jaar) gelanceerd

Het wordt mij nog wel eens gevraagd of ik de Donald Duck wil voorlezen. Lastig… En zelf lezen kan ie wel net, maar nog niet zo goed als de Donald Duck die we kennen vereist. Daarom komt Sanoma met een Donald Duck Junior voor de allerkleinsten. De tweewekelijkse strip is bedoeld voor kinderen in de leeftijd van zes en zeven jaar die net gaan lezen. Leuk!

Het stripblad is dinsdag gepresenteerd in Madurodam in Den Haag. De nieuwe uitgave moet de jonge lezers daarom helpen spelenderwijs te leren lezen en schrijven. De karakters van de strip zijn dezelfde als in de 'volwassen' editie al zijn wel de teksten gericht op de jongere doelgroep en zijn er ook speciale strips gemaakt voor de zes- en zevenjarigen met minder tekst en grotere tekstbalonnen. Naast Donald Duck zelf komen figuren als Oom Dagobert, Mickey, Goofy en Kwik, Kwek en Kwak voorbij.

Lees ook:Het zandkasteel aan zee
Lees ook:Spellen: belangrijk of niet?
Lees ook:Veel medewerkers kinderopvang spreken, lezen of schrijven ondermaats
Lees ook:Laaggeletterdheid
Lees ook:Suske en Wiske hebben metamorfose ondergaan

1 Reacties // Reageer

One thought on “Donald Duck voor net-lezers (6/7 jaar) gelanceerd

  1. geoduck

    Gooey Ducks grow to about two pounds in four or five years.
    [url=http://www.gooey-duck.com/]gooey duck[/url]

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>